Divane & Divane Seksionale

 • Sectional Sofa

  Divan Seksional

  Kjo eshte njeKomplete divanesh Seksionale të zbukuruara.Korniza e kësajDivan Modern me Ekran Seksional është e endur me bastun prej palme kacavjerrëse me densitet të lartë, e cila është e rehatshme dhe e frymëmarrjes në anën e pasme dhe anash.I shoqëruar me sfungjer me densitet të lartë e bën këtëDivan seksional i konvertueshëmme perfekte.Sfungjeri i kësajMbulesa e divanit Seksionale Rezistente ndaj ujitështë i lëvizshëm dhe i larë, dhe është shumë i përshtatshëm për t'u përdorur.微信图片_20201230194709

 • Sectional Sofa

  Divan Seksional

  Kjo është njëitalishtLatherSeksioni Sofa.Sipërfaqja e kontaktit të kësajLluksSekcionaleSofaSeteshte prej lekure jeshile e importuar.Sipërfaqja prej lëkure e kësajSofaModulareSekcionaleështë e sheshtë dhe e butë dhe e rehatshme për t'u përdorur.Mbështetësja e krahut dhe mbështetësja e kësaj SekcionaleSofaChaisejanë projektuar me tubacione, të cilat duken të plota dhe të forta.Mbushja e kësajMmoderneItalianSofaSekcionalepërdor 20% pambuk mëndafshi dhe 80% pendë pate.Klas shumë i lartë dhe komod në një.微信图片_20201230194500 微信图片_20201230194504

 • Sectional Sofa

  Divan Seksional

  Kjo eshte njeMinimalist nordikeSstilSeksioni Sofa.KjoSekcionaleSofaSet Dshenjatpërdor leckë të lehtë të teknologjisë luksoze të stilit italian.Pra kjoSekcionaleSofaModulareështë e ngrohtë në dimër dhe e freskët në verë.KjoSeksioni italian Sofaështë shumë i teksturuar si vizualisht ashtu edhe nga aspekte të tjera.Ne mund të personalizojmë divane të madhësive dhe ngjyrave të ndryshme sipas kërkesave të klientit.Sectional Sofa Set 2

 • Sectional Sofa

  Divan Seksional

  Kjo eshte njeBpërdorshmërisëSeksioni Sofa.KjoMultfunksionaleSekcionaleSofaështë bërë prej lëkure të cilësisë së lartë eko-miqësore.Dizajni i mbështetëses së rehatshme të krahut të butë e bën këtëSofaCgjatëSekcionalemë modest dhe elegante.Ky grup iModulareRi shtrirëSekcionaleSofatrekëmbësh me cilësi të lartë për ta bërë atë më mbajtës.KjoSekcionaleShfaq SofaMobiljeështë zgjedhja e parë e shumë njerëzve të biznesit.微信图片_20201230194312

 • Sectional Sofa

  Divan Seksional

  Kjo eshte njenë formë U-jeDivan Seksional Display.KjoModulareSeksioni Sofapërdor një kornizë ndenjëseje prej druri të ngurtë.KjoLluksLatherSekcionaleSofapërdor një çantë sediljeje latex me burim direkt në Tajlandë.Tekstura e kombinuar e lëkurës dhe pëlhurës e bën këtëLluksSekcionaleSofaFor LivingRoommë të avancuara.KjoSofaSekcionaleMmoderneështë i përshtatshëm për përdorim në apartamente të mëdha.微信图片_20201230194216 微信图片_20201230194216 微信图片_20201230194219 微信图片_20201230194219

 • Sectional Sofa

  Divan Seksional

  Kjo eshte njeFabrikSeksioni Sofa.Pëlhura e zgjedhur prej liri e përdorur në këtëModulareSeksioni Sofaështë e ajrosur dhe e butë gjatë përdorimit.KjoSekcionaleSofaBedpërdor sfungjer me elasticitet të lartë dhe shtresa të shumta sfungjeri e bëjnë atë më të butë për t'u përdorur.KjoCtë përkohshmeShfaq SekcionaleSofapërdor një kornizë druri të ngurtë, e cila është pa formaldehid dhe pa ndotje.I tillë njëMinimalist nordikeSeksioni Sofaështë shumë popullor në treg.

 • Sectional Sofa

  Divan Seksional

  Kjo eshte njeCnormaleSekcionaleSofa.Korniza e kësajMmoderneSekcionaleSofaështë e endur me bastun prej palme kacavjerrëse me densitet të lartë, e cila është e rehatshme dhe e frymëmarrjes në anën e pasme dhe anash.I shoqëruar me sfungjer me densitet të lartë e bën këtëModulareSeksioni SofaSetme perfekte.Sfungjeri i kësajLluksSekcionaleSofaSetështë i lëvizshëm dhe i larë, dhe është shumë i përshtatshëm për t'u përdorur.

 • Sectional Sofa

  Divan Seksional

  Kjo eshte njeLe drejtëLluksSofa.KjoModulareSofaSetpërshtatet me vijën e trupit, dhe mbështetësja e sediljes është e tensionuar dhe e rehatshme në mënyrë të barabartë.KjoSekcionaleSofaështë bërë nga pëlhura të papërshkueshme nga vaji, të papërshkueshëm nga uji dhe njolla.Mbushja e kësajSekcionaleSofaMmoderneështë një sfungjer me densitet të lartë për të siguruar që nuk do të deformohet pas qëndrimit ulur për një kohë të gjatë.SekcionaleSofaLivingRoomFurniturëeshte i pershtatshem per ambjentin e zyres ose dhomen e ndenjes.