НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ

About Us

Нашиот краток вовед

Хели и shenghonghao се братска компанија, ние главно ви обезбедуваме onestop паметен систем за домашна камера. нашата еднократна услуга ја има веќе 20 години, ние исто така имаме систем за соларна камера со мала моќност, тимска работа за продажба, систем за квалитет и квалитет, производна линија.

ЗА НАС

We have 20 years of manufacturing experience, product quality is strictly controlled, affordable, complete logistics transportation, so that you can buy their own appropriate products.

Супериорност на производот

Имаме 20 години искуство во производството, квалитетот на производот е строго контролиран, достапен, комплетен логистички транспорт, за да можете да ги купите сопствените соодветни производи.

We have a professional design team to provide you with customized solutions. There are related personnel and you at any time to communicate, fully understand your needs, to provide you with satisfactory products.

Тимска предност

Имаме професионален дизајнерски тим за да ви обезбедиме приспособени решенија.Има поврзан персонал и вие во секое време да комуницирате, целосно да ги разберете вашите потреби, да ви обезбедиме задоволителни производи.

We have a complete service system, perfect pre-sale and after-sales service to let you have a perfect experience.

Предност на услугата

Имаме комплетен сервисен систем, совршена претпродажба и услуга после продажбата за да ви овозможиме да имате совршено искуство.