PRODUKTET TONA

About Us

Prezantimi ynë i shkurtër

Heli dhe shenghonghao janë kompani vëlla, ne ju ofrojmë kryesisht sistemin e kamerës inteligjente të shtëpisë onestop. Shërbimi ynë me një ndalesë ka për 20 vjet, ne gjithashtu kemi sistem të kamerave diellore me fuqi të ulët, punë ekipore të shitjeve, sistem QA dhe QC, linjë produktesh.

PËR NE

We have 20 years of manufacturing experience, product quality is strictly controlled, affordable, complete logistics transportation, so that you can buy their own appropriate products.

Superioriteti i produktit

Ne kemi 20 vjet përvojë në prodhim, cilësia e produktit është e kontrolluar rreptësisht, e përballueshme, transporti logjistik i plotë, në mënyrë që të mund të blini produktet e tyre të përshtatshme.

We have a professional design team to provide you with customized solutions. There are related personnel and you at any time to communicate, fully understand your needs, to provide you with satisfactory products.

Avantazhi i ekipit

Ne kemi një ekip profesional të projektimit për t'ju ofruar zgjidhje të personalizuara.Ka personel të lidhur dhe ju në çdo kohë për të komunikuar, kuptuar plotësisht nevojat tuaja, për t'ju ofruar produkte të kënaqshme.

We have a complete service system, perfect pre-sale and after-sales service to let you have a perfect experience.

Avantazhi i shërbimit

Ne kemi një sistem shërbimi të plotë, shërbim të përsosur para-shitjes dhe pas shitjes për t'ju lejuar të keni një përvojë të përsosur.